خصوصی کردن،همگام سازی مخاطبین و مسدود کردن پیج اینستاگرام

 

خصوصی کردن پیج اینستاگرام

خصوصی کردن پیج اینستاگرام

امروزه با گسترش اینستاگرام در سرتاسر جهان و تصویر محور بودن آن، نظر کاربران بسیاری را به خود جلب کرده است. اما با هزاران کاربر فعال در این زمینه لازم است تا مراقب نفوذ افراد بیگانه در اطلاعات شخصی و حریم خصوصی خود باشید و حداقل کاری که می‌توانید برای امن کردن پیج خود انجام دهید این است که حساب خود را خصوصی کنید .

به طور پیش فرض، هرکسی می‌تواند پروفایل و پست های شما را در اینستاگرام مشاهده کند .

شما میتوانید با خصوصی کردن حساب اینستاگرام خود، فقط دنبال کننده هایی که تایید می‌کنید، بتوانند محتوایی را که به اشتراک می گذارید را مشاهده کنند،اگر می‌خواهید عکس ها، فیلم ها، هشتگ یا مکان پست های های شما از افراد غریبه پنهان بماند می‌بایست پیج خود را Private (خصوصی) کنید .

برای خصوصی کردن پیج اینستاگرام خود مراحل زیر را دنبال کنید:

  1.  به قسمت پروفایل (نمایه) خود بروید
  2. روی گزینه خصوصی کردن پیج اینستاگرامتنظیمات (Setting) کلیک کنید
  3. به قسمت حریم خصوصی( Privacy) > حریم خصوصی حساب(Account Privacy) بروید
  4. در بخش حساب شخصی (Private Account) گزینه حساب کاربری خصوصی را فعال کنید

 


همراهان گرامی سایت دانلود کار، شما می توانید در صورت بروز مشکلات نرم افزاری و یا سخت افزاری در زمینه کامپیوتر، لپ تاپ، موبایل با همکاران ما در مرکز همراه رایانه که به صورت شبانه روز پاسخگوی شما عزیزان می باشند با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ (فقط از طریق تلفن ثابت) تماس بگیرید.

فراموشی رمز اینستاگرام


چگونه می‌توانم شخصی را در اینستاگرام مسدود کنم؟

  1. به قسمت پروفایل شخص مورد نظر مراجعه کنید
  2. در بالای صفحه روی خصوصی کردن پیج اینستاگرام یا  بزنید
  3. در منوی باز شده، گزینه بلاک (Block) را انتخاب کنید
  4. در این قسمت برای تایید روی Block بزنید

بعد از مسدود کردن افراد مورد نظر به آن ها اطلاع داده نمی شود.

توجه داشته باشید بعد از مسدود کردن شخصی ، لایک ها و نظرات آنها از عکس ها و فیلم های شما حذف نمی شود، می توانید نظرات آنها را از پست های خود حذف کنید .

 

برای قطع ارتباط همگام سازی مخاطبین مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به نمایه خود بروید و روی کلیک کنید.
  2. روی خصوصی کردن پیج اینستاگرامتنظیمات (Settings) کلیک کنید .
  3. به قسمت حساب(Account) وارد شوید، سپس گزینه (Contacts Syncing) را انتخاب کنید .
  4. روی قسمت خصوصی کردن پیج اینستاگرام کنار اتصال مخاطبین (Connect Contacts) کلیک کنید و سپس قطع اتصال (Disconnect) را انتخاب کنید.

اگر همگام سازی مخاطب را قطع کنید ،اطلاعات مخاطبی که قبلاً همگام سازی کرده اید به طور خودکار حذف می شوند .

از همراهی شما سپاس گزاریم .


در صورتی که در رابطه با این مطلب سوال یا مشکلی داشتید، کارشناسان همراه رایانه به صورت شبانه روزی پاسخگوی مشکلات شما می باشند. تماس با شماره 9099070345 از تلفن ثابت، در صورتی که موفق به تماس با شماره فوق نشدید از اپلیکیشن همراه رایانه استفاده نمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 12 =