شاید یکی از سوالات ذهن شما ، روبیکا چیست باشد ، برای آشنایی بیشتر با روبیکا با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس بگیرید تا کارشناسان و مشاوران همراه رایانه پاسخگوی سوالات شما باشند .
روبیکا ، نامی که حتی برای یک بار هم شده احتمالا به گوشه همه ما خورده است و می توان گفت که نامی آشنا در بازار تکنولوژی و فناوری به حساب می آید .
این پیام رسان داخلی که یک سوپر اپلیکیشن نامیده شده ، به یکی از محبوب ترین پیام رسان ها تبدیل شده است .
شاید برای شما نیز سوال باشد که بدانید چرا یک پیام رسان ساده و معمولی به سوپر اپلیکیشن تبدیل شده است ؟ مگر این برنامه جز ارسال و دریافت پیام ، کاربرد دیگری هم دارد ؟
پیام رسان روبیکا یک شبکه مجازی با محیط کاربری ساده و روان است ، این اپلیکیشن به علت گستردگی و امکانات زیادی که در آن وجود دارد تبدیل به یک سوپر اپلیکیشن شده و کام رقبای خود را تلخ کرده است .
با افزایش روز افزون اطلاعات و زندگی دیجیتالی نیاز های افراد هم به طور همزمان بیشتر و بیشتر می شود ؛ بنابراین احتیاج آن ها به نرم افزار های دیگر جهت انجام فعالیت های مختلف یک چیز کاملا طبیعی به حساب می آید .
علت نام گذاری روبیکا
در نتیجه ، علت نام گرفتن پیام رسان روبیکا به سوپر اپلیکیشن روبیکا این است که این نرم افزار امکاناتی را درون خودش جای داده است که کاربر را از نصب برنامه های دیگر بی نیاز می کند .
امکانات و ویژگی های این نرم افزار موجب شده تا کاربران ترغیب به نصب این برنامه شوند و آن ها پس از استفاده کوتاه مدت از برنامه ، به یکی از طرفداران این پیام رسان محبوب تبدیل می شوند .
تاریخچه روبیکا
حال احتمالا با این پیام رسان محبوب به قدری آشنا شدید ، بهتر است که اطلاعاتی هم از تاریخچه آن به دست بیاوریم .
تاریخچه هر چیز به اصالت آن و درست بودنش منتهی می شود ؛ بنابراین با فهمیدن تاریخچه به فهم و درک پایه ای از آن می رسیم .
در ۱۶ مهر سال ۱۳۹۶ شرکت توسکا شروع به فعالیت کرد که درخشش آن با اپلیکیشنی به نام روبیکا نمایان شد.
روبیکا در ابتدا یک برنامه ساده دیده می شد که تنها صرفا مخصوص پیام رسانی بود اما پس از گذشت چندین ماه ویژگی های منحصر به فرد آن آشکار شد .
مدت زمان زیادی از انتشار آن نگذشته بود که این پیام رسان ، موفق به کسب ملیونی کاربر شد
روبیکا توانست جایگاه اولین پیام رسان داخلی پر کاربر را با تعداد حدودا ۳۵ ملیون کاربر فعال آن هم به صورت ماهیانه را از آن خودش کند .
سهامداران روبیکا
سهام داران شرکت توسعه کسب و کار توسکا سه شرکتِ ، سرمایه گذاری نور دنا ( منتسب به شرکت همراه اول ) ، نقش اول کیفیت ( وابسته به همراه اول ) و در آخر شرکت ارتباطات سیار ایران که آن نیز متعلق به همراه اول است ؛ می باشند .
می توان گفت تمامی سهام شرکت توسکا متعلق به اپراتور همراه اول می باشد.
به همین دلیل برای مشترکان این اپراتور ، پیام رسان روبیکا رایگان است و چه بسا اینترنت این برنامه جهت استفاده از دیگر امکانات و خدمات آن ، به صورت نیم بها محاسبه می شود .
چنانچه درباره روبیکا ، این برنامه منحصربه فرد سوالی دارید و یا با مشکلی مواجه شدید و یا نیاز به ارتباط با پشتیبانی روبیکا داشتید ، کارشناسان همراه رایانه به صورت شبانه روزی پاسخگوی مشکلات شما عزیزان هستند.
برای ارتباط با ما کافیست با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ از طریق تلفن ثابت و بدون هیچ گونه پیش شماره و کدی تماس بگیرید .
ویژگی های روبیکا
همه برنامه ها و نرم افزارها در ابتدا با انبوهی از اختلال ها و خطاها به وجود آمدند ؛ آن ها سعی داشتند تا در مرور زمان خطاها را برطرف ساخته و به بهترین ورژن خودشان دست پیدا کنند .
در سوپر اپلیکیشن روبیکا هم این قاعده صدق می کند .
ویژگی های خاصی از جمله مزایا و معایبی در ابتدای انتشار این برنامه وجود داشته است که تا به امروز توانسته نیمی از آنان را حل کند و انگار تا به حدودی موفق شده است .
در ادامه برای شما مزایا و معایب پیام رسان روبیکا را شرح داده تا با مطالعه آن بدانید که آیا استفاده از این برنامه به رفع نیاز های شما پاسخ می دهد یا خیر ؟
مزایای روبیکا
ارسال و دریافت پیام به صورت رایگان
آرشیو و پخش زنده همه برنامه های تلوزیونی و شبکه های خانگی
هزینه مصرفی نیم بها جهت تماشای فیلم و سریال
مشخص کردن مقدار حافظه برای ذخیره سازی رسانه های روبیکا
افزایش بی شمار گیف های جذاب در پیام رسان
قابلیت کیف پول دیجیتال جهت خرید های درون برنامه ای
کسب درآمد از طریق تولید محتوا
دارای بخش جذاب روبینو
ویترینی بهتر از اکسپلور اینستاگرام
اهدای کمک های مالی به افراد نیازمند
ویژگی پخش زنده
معایب روبیکا
عدم وجود گزینه خرید شارژ و بسته اینترنتی در آپدیت جدید
عدم وجود داشتن الگریتم دقیق و منظم برای ویترین
عدم وجود رقابت در آن
وجود اختلال در بخش های مختلف سیستم
نمایش تعلیق مخاطب در بیوگرافی آن
پشتبانی ضعیف
عدم وجود نسخه های ویندوز ، مک و لینوکس
نداشتن تنوع در عرضه خدمات