شاید در ذهن شما هم این سوال پیش ییاید که سروش پلاس چیست و چه کاربردهایی دارد ، برای شناخت سروش پلاس این پست اموزشی را مطالعه کنید و یا با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس بگیرید .
برنامه سروش پلاس با شعار ( ارتباط ، زندگی ، سرگرمی ) توانسته کاربران زیادی جذب خود کند . هدف از ساخت پیام رسان سروش ، استفاده از آن به جای برنامه تلگرام بود و منتقدان بر این باورند که کد های این برنامه کپی شده از پلتفرم پر طرفدار تلگرام است . کارشناسان فنی سروش پلاس به هیچ عنوان این ادعا را نپذیرفتند .
اگر بخواهیم آماری از آخرین تعداد کاربر فعال در سروش پلاس را به شما بدهیم ، طبق آمار وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، تاکنون ۲۲ میلیون کاربر به صورت ماهانه در پیام رسان سروش پلاس فعالیت دارند .
تا اینجای مطلب با پیام رسان سروش آشنا شدید ، در ادامه مطلب قصد داریم با شما در رابطه با امکانات ، مزایا و معایب و… سروش پلاس صحبت کنیم .
با همراه رایانه همراه باشید .
برای ارتباط با پشتیبانی سروش پلاس ، مطلب ذکر شده را لمس کنید . اگر به دنبال دلیل قطعی سروش پلاس هستید بر روی مطلب ذکر شده ضربه بزنید .
البته برای آموزش نصب سروش پلاس نیز می توانید با لمس لینک موردنظر اقدام کنید و اگر تمایل به دانلود استیکر سروش دارید با لمس این مطلب ، اقدام به دانلود ان ها کنید .
تاریخچه سروش
اگر جزء کاربران گوشی های هوشمند هستید ، بی شک با پیام رسان های مختلف آشنایی دارید یا نام آن را شنیده اید . یکی از پیام رسان های وطنی پرطرفدار ، پیام رسان سروش یا همان سروش پلاس است . ما قصد داریم شما را با این پلتفرم داخلی بیشتر آشنا کنیم .
برنامه سروش اولین نسخه آزمایشی خود را در سال ۱۳۹۴ منتشر کرد و توانست تا سال ۱۳۹۵ تعداد زیادی کاربر فعال ( ۷۰۰نفر ) جذب آن شدند . در ابتدای نسخه آزمایشی سروش توسط شرکت ستاک هوشمند شریف ساخته و روانه بازار شد .
مدیر عامل این شرکت (مرتضی رحیمی ) برای گسترش پیام رسان خود ، بخش عمده از سهام آن را به صدا و سیمای جمهوری اسلامی واگذار کرد و برنامه سروش تحت حمایت صدا و سیما قرار گرفت .
در سال ۱۳۹۷ این برنامه پر طرفدار به دلیل تحریم های وارد شده از ایلات متحده امریکا ، از اپ استور ها حذف گردید .
پیش بینی های صدا وسیما در رابطه با جایگزینی نسخه سروش به جای تلگرام اشتباه از کار درآمد و با شکست این پروژه صدا و سیما در سال ۱۳۹۸ تصمیم به فروش پیام رسان سروش نمود و آگهی مزایده آن را انتشار داد .
سپس شرکت فناوری هوشمند مهیمن اقدام به خرید و توسعه پیام رسان سروش نمود و مدیر عامل آن (فرهاد مرادی ) اعلام نمود که این پیام رسانه دیگر تحت حمایت رسانه ملی نبوده و توسعه و گسترش آن توسط شرکت مهیمن انجام می شود .
در نهایت نام سروش به سروش پلاس تغییر یافت .
ویژگی های سروش پلاس
تمامی برنامه ها و پیام رسان ها ویژگی های خاص خود را دارند که توسط سازندگان و برنامه نویسان آن به وجود می آید . برنامه سروش پلاس نیز ویژگی های منحصر به فردی دارد که ممکن است با برخی از این ویژگی ها آشنایی نداشته باشید .
وقتی صحبت از ویژگی می شود ، اولین چیزی که در ذهن هر آدمی تداعی می شود ، نکات مثبت یک برنامه است ولی در واقع اینطور نیست . منظور از ویژگی های یک برنامه ، مزایا و معایب آن برنامه است .
پلتفرم داخلی سروش پلاس نیز مزایا و معایبی دارد . مزایای سروش باعث می شود کاربران گوشی های هوشمند و علاقه مندان به پیام رسان های داخلی ، اقدام به نصب و راه اندازی سروش شوند و طبیعتا معایب آن باعث می شود عکس این قضییه اتفاق بیفتد .
با مزایا و معایب سروش پلاس بیشتر آشنا شوید .
مزایای سروش پلاس
ارسال پیام های متنی و صوتی با سرعت بالا
ایجاد کانال و گروه های متعدد درآن
ایجاد فروشگاه های اینترنتی و موقعیت کسب و کار در آن
برقراری ارتباط از طریق تماس صوتی و تصویری
ارسال فایل ازطریق سروش پلاس با فرمت های گوناگون
ارسال موقعیت مکانی یا همان لوکیشن
قابلیت شمارش لایک ومشخص شدن تعداد بازدید ها در مطالب کانال
خرید شارژ از طریق برنامه
ایجاد چند اکانت در این برنامه
دیدن فیلم و سریال و انیمیشن و سرگرمی های جالب دیگر و …
معایب سروش پلاس
پشتیبانی ضعیف
امنیت بسیار پایین
ویژگی لایو یا همان پخش زنده در این برنامه موجود نیست
عدم وجود چت محرمانه
متاسفانه امکان پاک کردن لیست تماس ها در این برنامه وجود ندارد
در نسخه های جدید ای او اس بسیاری از امکانات وجود ندارد
عدم امکان تغییر شماره در آن بدون پاک شدن اطلاعات
اختلال در نشان دادن آخرین بازدید و …
مشکلات رایج سروش پلاس
طبق تماس هایی که با مرکز مشاوره همراه رایانه گرفته می شود ، مشکلات رایج سروش پلاس برای کاربران این برنامه ایرانی ناخوشایند بوده که همین امر باعث می شود ، تعداد کاربران آن کمتر شوند .
عمده مشکلاتی که در هنگام استفاده از برنامه سروش پلاس ممکن است در سر راه شما قرار بگیرد ، به چهار قسمت تقسیم می شود . مشکل عدم دریافت کد تایید ( اختلال در سرور ) ، مشکلات نرم افزاری ، مشکلات هک ومشکل محدودیت
ما در ادامه مطلب این سه مشکل رایج را به طور کامل به همراه راه حل آن ها مورد بررسی قرار می دهیم . با همراه رایانه همراه باشید .
مشکل عدم دریافت کد تایید سروش
مشکلی که بسیاری از کاربران با آن مواجه می شوند ، عدم دریافت کد فعال سازی سروش پلاس است که به دلیل اختلال در سرورهای این برنامه است .
راه حل :
برای حل این مشکل همراه رایانه می تواند به شما کمک کند و طبق تجربه راه حل هایی پیشنهاد دهد که به راحتی بتوانید وارد برنامه شوید و از سروش پلاس استفاده کنید . کافی ست شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ را شماره گیری کنید .
کارشناسان همراه رایانه به صورت شبانه روزی پاسخگوی مشکلات شما هستند .
مشکلات نرم افزاری سروش پلاس
گاها ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که برنامه سروش پلاس شما عملکرد ضعیفی داشته و تمامی نیاز های شما را رفع نمی کند . در این مواقع برنامه سروش شما با مشکلات نرم افزاری مواجه شده است . عمده مشکلات نرم افزاری به شرح زیر است ؛
عملکرد ضعیف سروش پلاس
عدم دانلود و آپلود تصاویر و ویدیو ها
عدم نمایش صحیح آخرین بازدید
مشکل در برقراری تماس صوتی و تصویری
اختلال در اعلان های برنامه و…
راه حل :
کاربران سروش برای حل مشکلات نرم افزاری این برنامه کافی ست راه حل های زیر را دنبال کنند؛
اطمینان از اتصال دستگاه به اینترنت
پاک کردن حافظه پنهان سروش پلاس
حذف و نصب برنامه
خروج از حساب کاربری و ورود دوباره
آپدیت کردن سروش
اطمینان از خاموش بودن فیلترشکن
چنانچه با انجام مراحل فوق باز هم موفق به حل مشکل خود نشدید ، با همراه رایانه تماس بگیرید .
شماره همراه رایانه ؛ ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵
مشکل هک سروش
عمده مشکلاتی که کاربران سروش پلاس با آن مواجه می شوند ، بحث هک سروش است . کاربران بایستی مراقب امنیت اپلیکیشن سروش پلاس خود باشند و به هیچ عنوان کد تایید خود را در اختیار فردی قرار ندهند .
چنانچه فردی در این زمینه سهل انگاری نماید ، قطعا افراد سودجو از حساب شخصی آن فرد استفاده می نمایند و دیگر حریم شخصی معنایی پیدا نمی کند . برای حل مشکل هک کافی ست مانند زیر عمل کنید ؛
راه حل :
وارد قسمت دستگاه ها شوید وگزینه پایان دادن به تمامی نشست های دیگر را لمس کنید
به بات پشتیبانی سروش پیام دهید .
در صورتی که موفق به بستن نشست های فعال خود نشدید ، با همراه رایانه تماس بگیرید و از اطلاعات آن ها در این زمینه بهره مند شوید .
برای ارتباط با همراه رایانه کافی ست شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ را بدون کد و تنها با خط ثابت شماره گیری نمایید .
مشکل محدودیت
سروش پلاس نیز مانند سایر برنامه ها قوانین و مقرراتی دارد که در هنگام عدم رعایت آن ها طبیعتا کاربران خاطی را محدود می کند .
محدودیت ممکن است در زمینه ها و بخش های گوناگون صورت گیرد و به صورت دائمی یا موقت باشد .
چنانچه محدودیت به طور دائمی باشد ، فرد محدود شده چاره ای ندارد جزء اینکه با خط دیگری وارد سروش شود . اما افرادی که محدودیت آن ها به صورت موقت است مانند زیر عمل کنند ؛
راه حل :
مدت کوتاهی از برنامه استفاده نکنند .
به پشتیبانی پیام داده و درخواست رفع محدودیت کنند .
یک فکر در مورد “سروش پلاس چیست”
مزخرف ترین برنامه میتونم بگم ایتاس گذشته از اینکه بعضی وقتا میپره و مشکل های دیگش من الان اکانتم قفل شده رمزش یادم نیست هرچی تماس میگیرم کد هم نمیزنم باز میگن تماس برقرار نشد
مزخرف ترین برنامه میتونم بگم ایتاس گذشته از اینکه بعضی وقتا میپره و مشکل های دیگش من الان اکانتم قفل شده رمزش یادم نیست هرچی تماس میگیرم کد هم نمیزنم باز میگن تماس برقرار نشد وقتی نمیتونید یه برنامه درست درمون بسازید وقتی نمیتونید پاسخگو باشید جم کنید برید مردم علاف یه مشت بی سواد ک نمی تونن یه برنامه رو مدیریت کنن نباشن .
با سلام . دوست عزیز ما مجموعه همراه رایانه هستیم . مرکز پاسخگویی تلفنی به سوالات و مشکلات موبایل و کامپیوتر. درست می فرمایید ایتا خیلی مشکل داره . ولی تقریبا تمام مشکلاتش راه حل داره . نگران نباشید . هر موقع مشکلی داشتید میتونید به صورت شبانه روزی با کارشناسای ما تتلفنی صحبت کنید و مشکلتون رو حل کنید . ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس با تلفن ثابت و بدون کد