حل مشکلات با کمک رایانه               

اگر با مشکل بلوتوث مانیتور اندروید مواجه شدید ، کافیست شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ را بدون کد و با تلفن ثابت (تماس از طریق موبایل ممکن نیست) شماره گیری کنید تا کارشناسان همراه رایانه در اسرع وقت مشکل شما را برطرف کنند .

در صورتی که خط ثابت ندارید مطلب تماس با مشاورین همراه رایانه را مطالعه کنید .

 

در این مطلب می‌خواهیم علت قطع و وصل شدن بلوتوث گوشی و همچنین عواملی که مانع اتصال آن به دستگاه های دیگر می‌شود را با هم بررسی کرده و روش حل مشکلات پیش آمده را به شما عزیزان ارائه دهیم.

اما پیش از آن بهتر است به معنی بلوتوث و چگونگی عملکرد آن بپردازیم .

حل مشکلات با کمک رایانه

 

کاربرد بلوتوث چیست ؟

بلوتوث فرایندی است که اجازه می‌دهد دو دستگاه بدون اینکه از طریق سیم به یکدیگر وصل باشند ، به صورت بی سیم با یکدیگر اتصال برقرار کنند .

کاربرد بلوتوث چیست ؟

کاربرد بلوتوث چیست ؟

به این حالت همگام سازی گفته می‌شود . هنگامی که دو دستگاه به یکدیگر وصل می‌شوند ، اطلاعات میان آن ها با یکدیگر مشترک می‌شود . حالا اگر مشکلاتی از قبیل سخت افزاری و نرم افزاری به وجود آید ، همگام سازی میان دودستگاه قطع می‌شود .

البته نباید فراموش کرد که حالت بلوتوث انرژی بسیاری از باتری می‌گیرد . به همین سبب حالتی وجود دارد که می‌توان بلوتوث را غیرفعال کرد .

سپس می‌بینید میزان مصرف انرژی باتری به شکل عجیبی کاهش پیدا می‌کند . هنگامی که بلوتوث فعال است ، حسگرهای آن در حال جستجوی دستگاه های دیگر ، به طور پیوسته هستند تا حالت Pairing با دستگاه های دیگر ایجاد شوند .

زمانی که بلوتوث خاموش باشد ، طبیعی است که دو دستگاه قادر به اتصال یکدیگر نخواهند شد . چنانچه مطمئن هستید حالت بلوتوث در هر دو دستگاه روشن است اما همگام سازی ممکن نیست ، را ه های زیر را امتحان کنید .

 

۸ راه حل مشکل بلوتوث مانیتور اندروید

روش های برای رفع مشکل بلوتوث مانیتور اندروید وجود دارد . با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب به بررسی ۸ روش رفع این مشکل بپردازیم .

۸ راه حل مشکل بلوتوث مانیتور اندروید

۸ راه حل مشکل بلوتوث مانیتور اندروید

۱. حالت بلوتوث را در گوشی خود یک بار خاموش و روشن کنید :

اگر همگام سازی گوشی با دستگاه مورد نظرتان ممکن نیست ، از منوی کشویی بالای صفحه ، بلوتوث را خاموش کرده و بعد از ۱۰ ثانیه آن را دوباره روشن کنید .

در این هنگام دستگاه ، اطلاعات بلوتوث را دوباره بررسی کرده و بعد از جستجوی دستگاه های اطراف ، گزینه هایی که می‌توانید به آن ها متصل شوید را نشان خواهد داد .

 

۲. از درستی کارکرد دستگاه دیگر اطمینان حاصل کنید

تصور کنید می‌خواهید هدست بلوتوثی را به گوشی خود وصل کنید ، اماممکن است به دلایل زیادی این اتفاق رخ ندهد .

برای اینکه بفهمید هدست مشکلی ندارد ، لازم است آن را به گوشی یا دستگاه دیگری وصل کرده و از کارکرد صحیح بلوتوث آن مطمئن شوید .

اگر هدست روی دستگاه دیگری شروع به کار کرد و همگام سازی آن ها ممکن بود ، پس ایراد از گوشی است . حال مشکل می‌تواند به شکل نرم افزاری یا سخت افزاری باشد .

اما اگر همگام سازی هدست با دستگاه دیگر ممکن نبود ، مشکل از هدست بوده و باید علتش را بررسی کنید که چرا نمی‌توانید از بلوتوث آن استفاده کنید .

 

۳. ریست کردن گوشی و دستگاه بلوتوثی دیگر

در بسیاری مواقع ریست کردن دستگاه ، مشکلات نرم افزاری را برطرف میکند . ممکن است بعضی از مولفه های نرم افزاری به خوبی اجرا نشود و با ریست کردن دستگاه این مشکلات برطرف شوند .

پس از این کار حالت بلوتوث هر دو را روشن کنید .
سپس دستگاه ها را کنار یکدیگر قرار داده و صبر کنید تا اسکن دستگاه ها تمام شود‌ .

چنانچه دستگاه های مورد نظر قادر به تشخیص یکدیگر شوند ، همگام سازی آنها ممکن می‌شود .

 

۴. تمام دستگاه های همگام سازی شده را پاک کنید

بعضی مواقع امکان دارد به علت اتصال دستگاه های مختلف به گوشی ، امکان اضافه کردن دستگاه جدید و استفاده از خدمات آن از راه بلوتوث ، میسر نباشد.

به همین علت باید همه ی دستگاه ها را از حالت اتصال به گوشی خارج کرده و بعد چک کنید آیا دستگاه مورد نظر به گوشی وصل می‌شود یا خیر .

برای این کار ابتدا وارد تنظیمات گوشی شوید . سپس بلوتوث را بررسی کنید . چنانچه حالت بلوتوث فعال باشد ، فهرستی به شما نشان داده خواهد شد که می‌توانید دستگاه های متصل به گوشی در حالت بلوتوثی را ببینید .

حال برای توقف همگام سازی آن ها ، روی هریک از دستگاه ها ضربه بزنید . پس از خارج کردن دستگاه ها از حالت همگام سازی ، منتظر باشید تا گوشی توسط دستگاه های مجاور برای اتصال بلوتوثی چک شود .

اگر دستگاه مورد نظرتان در فهرست نمایش قرار گرفته شد ، به معنای این است که مشکل حل شده و می‌توانید آن را با گوشی همگام سازی کنید .

 

۵. پاک کردن حافظه کش و اطلاعات بلوتوث

اگر تا قبل از این ، بلوتوث گوشی به درستی کار میکرد ، اما فقط طی مدتی به مشکل خورده است ، با حذف اطلاعات بلوتوث و حافظه کش ، می‌توانید مشکل را رفع کنید .

شاید اطلاعاتی که در حافظه کش با گذشت زمان به مشکل خورده ، باعث ایجاد عملکرد نادرست سخت افزار و همچنین عدم شناسایی دستگاه های دیگر شده باشد .

توجه کنید که بلوتوث هم مثل بیشتر قسمت های دستگاه ، اپلیکیشن ویژه ای دارد که اطلاعات در آن بخش ذخیره می‌شوند .

کار این اپلیکیشن کنترل سخت افزار بلوتوث است و به شما مجوز استفاده از بلوتوث برای متصل کردن دستگاه های دیگر به گوشی به صورت بی سیم را میدهد .

برای حذف اطلاعات بلوتوث و حافظه کش کافیست وارد تنظیمات شده و گزینه Application Manager را انتخاب کنید .

در این حالت به همه ی برنامه های موجود روی گوشی دسترسی خواهید داشت . اگر می‌خواهید برنامه مرتبط با بلوتوث به شما نشان داده شود ، از منوی بالا روی تب All بروید .

حال سراغ اپلیکیشن بلوتوث رفته و روی آن ضربه بزنید . سپس گزینه Force Stop را انتخاب کنید تا برنامه متوقف شود و بتوانید حافظه کش را حذف کنید .

پس از آن گزینه Clear Cache را بزنید و برای قطعی کردن تصمیم خود ، تایید کنید .

هنگامی که حافظه ی کش را پاک کردید ، گوشی را ریست کرده و مجددا سعی کنید تا دستگاه موردنظر از طریق بلوتوث به گوشی وصل شود .

 

۶. بروزرسانی سیستم عامل گوشی

در بعضی موارد چون مشکلی در کارکرد دستگاه ایجاد شده که امکان دارد برای امنیت کاربر خطرناک باشد و یا احتمالا به گوشی آسیب وارد کند ، تولید کنندگان قسمت مورد نظر را از کار انداخته و از کاربر می‌خواهند برای رفع مشکل پیش آمده ، بروز رسانی جدید نرم افزاری را دانلود و بعد نصب کنند .

احتمال دارد این اختلال در کارکرد دستگاه به علت مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری باشد که با بروزرسانی برطرف خواهدشد .

چنانچه روش های نام برده شده را امتحان کرده و نتیجه ای نگرفتید ، می‌توانید از وجود آپدیت نرم افزاری برای موبایل خود اطمینان حاصل کنید و آن را نصب کنید .

برای این کار باید به بخش تنظیمات بروید و به قسمت About Device مراجعه کنید . حال گزینه Software Update را پیدا کرده و روی آن ضربه بزنید .

چنانچه آپدیتی وجود داشته باشد ، از شما سوال می‌شود که آیا آپدیت بارگیری و سپس نصب شود یا خیر .

در غیر این صورت پیامی را دریافت خواهید کرد که دستگاه شما دارای آخرین نسخه از نرم افزار منتشر شده میباشد .

پس از نصب آپدیت و ریست کردن گوشی ، بلوتوث دستگاه را روشن کرده و چک کنید که آیا همگام سازی دستگاه مورد نظر با گوشی ممکن است یا خیر.

 

۷. تست همگام سازی در Safe Mode

بعضی مواقع امکان دارد به علت بدافزارها یا مشکلات نرم افزاری ، دستگاه های مختلف به گوشی متصل نشوند .

در این حالت می‌توانید کارکرد بلوتوث دستگاه را در حالت امن چک کنید‌ . ابتدا دکمه Power را چندثانیه نگه دارید تا منوی آن به شما نشان داده شود .

سپس روی گزینه Power Off به مدت چند ثانیه فشار دهید تا از شما سوال شود که آیا می‌خواهید گوشی در حالت ایمن اجرا شود یاخیر .

حال روی گزینه OK بزنید و صبر کنید تا دستگاه بارگذاری شود . هنگامی که به منوی کاربری گوشی در حالت Safe Mode دسترسی داشتید ، اتصال دستگاه موردنظر به گوشی در حالت بلوتوثی را چک کنید .

چنانچه گوشی توانست دستگاه موردنظر را تشخیص دهد و به آن وصل شود ، بدین معناست که برنامه ای در حالت عادی باعث عملکرد نادرست گوشی میشود .

اگر به برنامه ای شک دارید ، آن را از گوشی حذف کنید تا مشکل موردنظر در عدم تشخیص دستگاه ها توسط بلوتوث رفع شود .

 

۸. بازگردانی گوشی به حالت کارخانه

یکی از روش هایی که بعضی از مشکلات به وجود آمده را رفع میکند ، بازگرداندن تنظیمات گوشی به حالت کارخانه است .

چنانچه نمی‌دانید دلیل مختل شدن عملکرد گوشی از کجاست ، باز گرداندن تنظیمات دستگاه به حالت کارخانه می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند .

با این کار ، تمامی اطلاعات و برنامه های نصب شده روی گوشی پاک میشوند . پس بهتر است یک نسخه پشتیبان از دیتای خود تهیه کنید .

برای بازگرداندن گوشی به حالت کارخانه ، بایستی به بخش تنظیمات رفته و سپس به قسمت مدیریت عمومی و بعد بازنشانی بروید .

حال در صفحه ی جدیدی که برایتان باز شده ، گزینه Factory Reset را بزنید . اکنون منتظر شوید تا بازنشانی داده کارخانه تمام شود .

بعد از بارگذاری گوشی ، چک کنید که آیا ممکن است دستگاه به موبایل متصل شود یاخیر . توجه کنید اگر این مشکل همچنان ادامه داشت ، به احتمال زیاد علت عدم اتصال گوشی به دستگاه مورد نظر ، مشکلات سخت افزاری است.

در این حالت باید گوشی خودرا به تعمیرات موبایل ببرید تا علت مشکل موردنظر بررسی شود و اینکه آیا می‌توان آن را برطرف کرد یاخیر .

 

حال که راه های رفع متصل نشدن بلوتوث به دستگاه های دیگر را با هم مطالعه کردیم ، بهتر است به برخی از سوال های پر تکرار نیز پاسخ دهیم .

 

۱. چه دلیلی موجب وصل نشدن بلوتوث گوشی به ضبط ماشین می‌شود؟

ممکن است نسخه ی بلوتوث کیت ضبط ماشین ، قدیمی باشد و گوشی هوشمند نتواند از آن پشتیبانی کند .

 

۲. علت وصل نشدن بلوتوث گوشی به تلویزیون چیست ؟

اطمینان حاصل کنید که نرم افزار گوشی و تلویزیون ، آپدیت است . باید چک کنید آیا بلوتوث تلویزیون توسط گوشی هوشمند ، پشتیبانی می‌شود یا خیر .

 

۳. چرا بلوتوث گوشی به اسپیکر وصل نمی‌شود؟

ممکن است گوشی به دستگاه های دیگر وصل باشد . به همین خاطر همه ی دستگاه های متصل را از فهرست بلوتوث پاک کرده و چک کنید که آیا اسپیکر توسط گوشی شناسایی می‌شود یا خیر .

 

 

متن پایانی

از اینکه مارا همراهی کردید سپاسگذاریم . در این مقاله سعی کردیم ۸ روش مشکل بلوتوث مانیتور اندروید و عواملی که مانع اتصال آن به دستگاه های مختلف می‌شود ، را برای شما عزیزان ارائه دهیم و به طور کامل مراحل انجام هر روش را بازگو کردیم .

چنانچه پس از خواندن مطلب باز هم سوال و یا مشکلی برایتان پیش آمد با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس بگیرید تا کارشناسان همراه رایانه که به صورت شبانه روزی پاسخگو می‌باشند ، به رفع مشکل شما بپردازند .

ضمنا شماره فوق را باید از طریق تلفن ثابت و بدون کد شماره گیری کنید . سپاس از نگاه گرمتان 
امیدوارم این مقاله برایتان مفید بوده باشد و مشکل بلوتوث مانیتور اندروید شما برطرف شده باشد .

حل مشکلات با کمک رایانه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *