اگر در مورد انتقال مالکیت گوشی نو و جدید علاقه مند هستید تا بیشتر بدانید، کافیه شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ از تلفن ثابت بدون کد(تماس از طریق موبایل امکان پذیر نیست ) تماس بگیرید تا کارشناس های همراه رایانه خیلی سریع مشکل شما رو برطرف کنند.
درصورتی که یک خط ثابت ندارید مطلب تماس بامشاورین همراه رایانه رو مطالعه کنید.
در مورد انتقال مالکیت گوشی باید گفت، چه گوشی کارکرده باشد و چه نو، باید مالکیت آن به نام خریدار ثبت شود و هیچ شخص، شرکت، لیزینگ و کاربر دیگری اجازه انتقال آن را ندارد. البته افرادی هم هستند که با خرید گوشی به صورت قسطی، فروشنده حق انتقال مالکیت گوشی را به آنها نداده و تا آخر نزد خود نگه میدارند.
برخی اوقات ممکن است تلفن هوشمتدی که قبلا رجیستر کرده اید، غیر فعال شده باشد! بنابراین بهتر است از آموزشات پست غیر فعال شدن رجیستری گوشی استفاده نمایید تا به راحتی موبایل خود را مثل روز اولش کنید.
سامانه همتا در ایران به رجیستری تلفن های همراه می پردازد. اگر در انجام رجیستری گوشی موبایل خود به مشکل خورید، آنتن سیم کارتتان پرید، تلفن همراه قادر به فعال کردن سیم کارت شما نبود و مشکلاتی از این قبیل بر سر راهتان سبز شد سری به پست پشتیبانی همتا بزنید تا با راه های ارتباط با این پشتیبانی آشنا شوید.
هدف از راه اندازی طرح رجیستری چیست؟
سودجویان زیادی هستند که از طریق وارد کردن قاچاق کالاهای مختلف علی الخصوص گوشی های هوشمند، درآمدهای کلانی را کسب کنند و همین موضوع باعث شده که دولت، در زمینه واردات قاچاق گوشی های هوشمند، با طرح رجیستری و سامانه همتا اقدام به عمل کند.
بر اساس آمارهای ارائه شده با طرح رجیستری واردات قاچاق گوشی تا حد زیادی کاهش یافته است. در حقیقت دولت قصد دارد با کنترل کردن ورود و خروج گوشی های هوشمند به کشور، تاثیر واردات قاچاق گوشی را کمرنگ کند.
قصد دارید گوشی هواوی را رجیستر کنید و با مشکل رو به رو شده اید؟ پست مشکل رجیستر نشدن گوشی هواوی را بخوانید تا راه های دستیابی و حل مشکل فوق را یاد بگیرید.
خریدار می تواند با شکایت علیه این افراد حق مالکیت را طلب کند؛ زیرا طبق قاتون وقتی که جنسی فروخته می شود، فروشنده دیگر هیچ حقی نسبت به آن ندارد و فقط باید پولش را دریافت کند.
چنانچه در انجام فرایند رجیستری سامسونگ به مشکل خوردید و موفق به حل آن نشدید بهتر است مطلب مشکل رجیستر نشدن گوشی سامسونگ را مطالعه بفرمایید.
انتقال مالکیت گوشی را می توان از راه های گوناگونی انجام داد، شما می توانید هم با شماره گیری کد انتقال مالکیت و هم به وسیله سایت انتقال مالکیت گوشی این کار را انجام دهید.
بررسی و روشهای مالکیت گوشی نو و جدید
برای انتقال مالکیت گوشی نو و جدید حتما راه هایی وجود دارد که با انجام آن بتوانید مشکل خود را برطرف نمایید، اکنون قصد داریم در این قسمت از مقاله به بررسی ۳ روش انتقال مالکیت گوشی نو و جدید بپردازیم تا آخر با ما همراه باشید.
رجیستر نشدن گوشی شیائومی می تواند دردسر های بسیاری برای کاربر به وجود بیاورد، بنابراین بهترین کار این است که ابتدا گوشی خود را رجیستر کنید و بعد به فعالیت های خود بپردازید.
برای این کار بهتر است پست مشکل رجیستر نشدن گوشی شیائومی را مطالعه نمایید تا روش های آن را آموزش ببینید.
۱. انتقال مالکیت گوشی جدید از طریق سایت همتا
در این قسمت قصد داریم به روش و فعال سازی انتقال مالکیت گوشی جدید از طریق سایت همتا بپردازیم به مراحل زیر دقت کنید:
۱.۱ در ابتدا باید به سایت سامانه همتا به آدرس http://hamta.ntsw.ir مراجعه کنید. برای وارد شدن به سایت همتا می توانید یا از طریق شماره همراه تلفن خود، یا با ثبت نام در سامانه و وارد کردن کد ملی وارد سایت شوید. در اینجا ما قصد داریم با شماره تلفن همراه وارد سامانه شویم.
در ادامه دقت داشته باشید فقط می توانید، گوشی های تحت مالکیت همین شماره تلفن همراه را که با آن وارد سامانه شدید را انتقال مالکیت دهید.
۱.۲ بعد از اینکه شماره تلفن همراه خود را وارد کردید، رمز عبور برای شما ارسال می گردد که با استفاده از رمز عبور و کد امنیتی می توان وارد سایت همتا شوید.
بعد از واردشدن به سایت، ابتدا سطر مورد نظر را انتخاب کرده، تیک مربوط به شناسه دستگاه IMEI را میزنیم و بعد روی گزینه انتقال مالکیت/فروش کلیک کنید.
۱.۳ در این مرحله باید در قسمت 《انتقال به شماره سیم کارت خریدار》 شماره سیم کارت فردی که قصد انتقال مالکیت به او را داریم، وارد کنید.
۱.۴ در مرحله بعدی باید درستی اطلاعات وارد شده مثل شماره تلفن همراه و مشخصات دستگاه را بررسی و تایید کنید.
۱.۵ در آخر هم پیامی در مورد موفقیت آمیز بودن فرآیند انتقال مالکیت نمایان می شود.
۲. انتقال مالکیت گوشی جدید از طریق اپلیکیشن همتا
برای استفاده از اپلیکیشن همتا به منظور انتقال مالکیت باید مراحل زیر را طی کنید:
۲.۱ ابتدا باید این برنامه را از سایت همتا و یا بازار دانلود و اجرا کنید تا کد فعالسازی برنامه برای شما ارسال شود.
۲.۲ بعد از اینکه کد را وارد کردید، با ورود به صفحه جدید، گزینه انتقال مالکیت را انتخاب کنید.
۲.۳ در این قسمت پنجره ای باز می شود که فهرستی از دستگاه های تحت مالکیت شما نمایش داده می شود. حالا باید دستگاه مورد نظر را انتخاب کرده و شماره سیم کارت خریدار را در قسمت مشخص شده وارد نمایید.
۲.۴ در آخر هم گزینه بله و موافقت با انتقال مالکیت گوشی در سامانه همتا را انتخاب کنید.
۳. انتقال مالکیت گوشی جدید با استفاده از کد USSD
اکنون در این قسمت از مقاله می خواهیم به روش و فعال سازی انتقال مالکیت گوشی جدید با استفاده از کد USSD بپردازیم مراحل زیر را به دقت انجام دهید:
یکی دیگر از روش های انتقال مالکیت گوشی از طریق سامانه همتا، استفاده از کد دستوری USSD می باشد. برای این روش مراحل زیر را انجام دهید:
۳.۱ کد دستوری #۷۷۷۷* را شماره گیری کنید.
۳.۲ شماره ۳ انتقال مالکیت را انتخاب کرده و روی گزینه send در پایین صفحه کلیک کنید.
۳.۳ حالا لیستی از کدهای IMEI که تحت مالکیت سیم کارت شما قرار دارند، نمایان می شود. حالا عدد کنار IMEI گوشی که قصد انتقال مالکیت آن را دارید وارد کرده و گزینه send را انتخاب کنید.
۳.۴ در این قسمت شماره موبایل خریدار را وارد کنید.
۳.۵ حالا در این قسمت عدد ۱ را به منظور تایید انتقال مالکیت گوشی وارد کرده و روی گزینه ارسال یا send را ضربه بزنید.
در آخر هم کد فعال سازی به شماره خریدار پیامک می شود، بنابراین خریدار می تواند با استفاده از کدی که برای او ارسال شده، اقدام به فعال سازی تلفن همراه خود در سامانه همتا نماید.
اگر انتقال مالکیت گوشی انجام نشود چه می شود؟
متاسفانه چند سالی است که انواع کلاهبرداری و دزدی در فضای مجازی افزایش یافته است. متاسفانه سودجویان زیادی هستند که از اشتباهات کاربران استفاده کرده و از آنها دزدی می کنند. گاهی اوقات هم کلاهبرداران این دزدی را با هویت شخص دیگری انجام می دهند.
به طور مثال با هک کردن پیج اینستاگرام، به دنبال کنندگان و افراد نزدیک شما پیام داده و از آنها درخواست پول می کنند و دنبال کنندگان شما هم نیز بنا به اعتباری که از شما دارند و شمارا می شناسند، ممکن است خواسته آنها را قبول کرده و مبلغی را برای شخص وارد کنند.
اگرچه پلیس فتا تمام تلاش خود را برای مقابله با این افراد کلاهبردار انجام می دهد، اما این افراد همه روزه با روشهای جدیدتری برای فریب دیگران و کلاهبرداری از آنها اقدام می کنند. بنابراین همه این موارد باعث می شود که شما انتقال مالکیت گوشی را جدی بگیرید.
تفاوتی ندارد انتقال مالکیت از چه راهی باشد، مهم این است که حتما آن را انجام داده و گوشی را به نام و شماره خود ثبت کنید. اگر انتقال مالکیت گوشی انجام نشود، کمترین احتمال این است که فروشنده به طور کامل معامله انجام گرفته را تکذیب کرده و گوشی را بعنوان دستگاه سرقت شده ثبت کند.
یا حتی هزینه اضافی از شما بگیرد، که از نظر قانونی شما در قبال دستگاهی که مالکیت آن به نام شما ثبت نشده است هیچ حقی ندارید، بنابراین اضافه بر اینکه گوشی از شما گرفته می شود، شما نیز بعنوان سارق یا مجرم معرفی می شوید.
همانگونه که وسایل نقلیه یا منزل پس از فروش بنام شخصی ثبت می شوند، مالکیت گوشی نیز باید به نام خریدار ثبت گردد. بنابراین برای حفظ سرمایه و سلب مسئولیت از اقدامات مجرمانه ای که ممکن است برای دستگاه شما رخ دهد، باید اینکار را انجام دهید.
نتیجه گیری
در این مقاله از همراه رایانه متوجه شدیم که، موضوع انتقال مالکیت گوشی نو و جدید اهمیت زیادی دارد. در هنگام خرید و فروش گوشی های هوشمند یا تعویض سیم کارت، حتی قرض دادن به دوست وآشنا بهتر است اول مراحل انتقال مالکیت گوشی خود را هرچه سریعتر انجام داده و از یک خرید یا فروش ایمن لذت ببرید.
امیدواریم که این مقاله از همراه رایانه برای شما کاربران گرامی سودمند بوده باشد. در صورت هرگونه سوال و مشکلی شما می توانید از طریق شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ با کارشناسان همراه رایانه تماس حاصل نمایید و از آنها راهنمایی بگیرید.
1 نظر در “انتقال مالکیت گوشی نو و جدید”
رفع مصدودیت