اندروید, سخت افزار, موبایل, نرم افزار, همه مطالب

مشکل بهینه سازی برنامه های اندروید

حل مشکلات با کمک رایانه               

 

اگر با مشکل بهینه سازی برنامه های اندروید مواجه شدید کافیه شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ از تلفن ثابت بدون کد (تماس ازطریق موبایل امکان پذیر نیست ) تماس بگیرید تا کارشناسهای همراه رایانه خیلی سریع مشکل شمارو برطرف کنند .

 

در صورتی که یک خط ثابت ندارید مطلب تماس با مشاورین همراه رایانه رو مطالعه کنید .

 

حل مشکلات با کمک رایانه

بهینه سازی گوشی اندروید چیست ؟ ازجمله چیزهایی که باعث میشود عملکرد گوشی موبایل شما کند بشه و برای بازشدن یک صفحه یا حتی خروج ازیه برنامه چندین ثانیه صبر کنید . برنامه ها یا فایل های زیادی در حافظه گوشی شما ذخیره شدن که فضای رم گوشیتون بیش ازحد درحال مصرفه و منابع گوشی شما داره برای چیزهای عیرضروری هدر میرود .

کاری که بهینه سازی گوشی اندروید انجام میده اینه که فایل ها و برنامه ها رو پیدا میکنه و حذفشون میکنه یا ازحالت اجرا اخراجشون میکنه ،به این ترتیب گوشی شما باسرعت بیشتری کار میکنه و دیگر مجبور نیستید برای نصب کردن یک برنامه چند دقیقه صبر کنید .

 

 

روشهای بهبود عملکرد برنامه ها ی اندروید

 

بهینه سازی عملکرد اپلیکیشن ها یکی از مهم ترین فاکتورهای است که برای کاربران در دنیای امروز بسیار اهمیت دارد . با بهینه سازی عملکرد اپلیکیشن ها می توان به کاهش زمان بارگزاری ، مصرف باتری و بهبود تجربه کاربری دست یافت .

دراین مقاله به روشها ، تکنیک ها و ابزارهایی که می توانند به شما در بهبود عملکرد اپلیکیشن های اندروید کمک کند پرداخته ایم .

 

روشهای بهبود عملکرد برنامه های اندروید

روشهای بهبود عملکرد برنامه های اندروید

 

 

۱ . بهینه سازی تعامل با شبکه

 

بهینه سازی تعامل با شبکه یکی از مهم ترین جنبه ها در توسعه برنامه های اندروید است . کاتلین ابزارهای قدرتمندی را برای ارتباط با شبکه فراهم کرده است که باعث بهبود عملکرد وکارایی برنامه می شوند . کروتینز و فلو دو تکنولوژی مهم دراین زمینه هستند . اجازه دهید بیشتر در مورد انها توضیح دهیم :

 

  •  کروتینز (Coroutines ) کروتین ها یک الگوی برنامه نویسی متداول در کاتلین هستند که امکان برقراری ارتباط همزمان با شبکه را با استفاده از کدهای متدوال همروند می کنند .

این الگو به برنامه نویس ها امکان می دهد عملیات های شبکه ای را به صورت موثر و کار امد انجام دهند . با استفاده از کروتین ها می توانید درخواست های شبکه را انجام دهید و منتظر پاسخ آنها نباشید بلکه به طور همزمان به انجام عملیات های دیگر بپردازید . این موضوع به کاهش زمان پاسخ دهی برنامه های شما کمک میکند و تجربه کاری را بهبود می بخشد .

  • فلو (FLOw) فلو یک کتابخانه جدید درکاتلین است که امکان برقراری ارتباط باشبکه را با استفاده از الگو ارائه می دهد . این الگو به شما Reactive Stream  اجازه می دهد برخی از داده ها را از سروردریافت کنید . فلو (Streaming) ناپیوسته از کروتین ها بهره می برد و به برنامه نویس ها این امکان را می دهد که بصورت کارآمد با داده های ناپیوسته کار کنند .

با استفاده از فلو می توانید به اطلاعات جدید و اپدیت های زنده از سرور دسترسی داشته باشید و اپلیکیشن خود را بسیار پویاتر کنید .

 

با استفاده از کروتینز ها و فلو می توانید به توسعه ارتباط با شبکه در اپلیکیشن ها ی اندروید با کاتلین کمک کنید و عملکرد شبکه ای را بهبود بخشید . این تکنولوژی ها امکان تعامل با شبکه را بصورت کار امدتر و مقرون به صرفه تر ارائه می دهند که نه تنها زمان پاسخ دهی برنامه را بهبود می بخشد بلکه کدهای شما را نیز مدیریت پذیر و خواناتر می کند  .

 

 

۲ . برنامه ها را دربخش لبه (اج) گوشی خود پین کنید

 

بسیاری از گوشی های اندروید دارای لبه یا اج هستند .اگر گوشی شما این حالت را ندارد این مورد را رد کنید و باقی موارد را بخوانید . استفاده از یک پنل یا بخش جانبی یکی از بهترین روشها برای حل مشکل تعداد زیاد برنامه ها است .

شما با استفاده از بخش اج در گوشی های اندروید می توانید برنامه های پرکاربرد خود را دراین بخش پین کنید . با این کار برنامه های مورد نظر شما همیشه در دسترس هستند و شما می توانید براحتی به انها دسترسی داشته باشید نحوه فعال کردن این حالت به روش زیر است :

 

  1.  در گوشی تلفن همراه گلکسی سامسونگ خود به بخش تنظیمات بروید .
  2.  سپس به پایین رفته و روی Display کلیک کنید . در بعضی از گلکسی ها ان را بصورت Advanced Labs >features نیز می توانید بیایید .حال شما می توانید با Edge panels بخش اج گوشی خود را تغییر دهید .همچنین
  3.  برای پین کردن برنامه های مورد نظر باید روی pin your favorite apps  کلیک کنید . 
  4.  حالا به پایین بروید و روی panels>Apps  کلیک کنید .
  5.  سپس گزینه Edit  را انتخاب کرده وتمامی برنامه ها یی که میخواهید در بخش اج گوشی شما قرار بگیرند را انتخاب کنید .

 

 

۳ . بروز رسانی ها اعلان ها را با استفاده از برنامه های فشرده غیر فعال کنید

 

شما می توانید تمامی بروز رسانی ها و اعلان های خود را با استفاده از برنامه های فشرده غیر فعال کنید . این امکان روی تمامی مدل های اندروید غیرفعال نیست . این روش کمک شایانی به افزایش طول عمر باتری گوشی موبایل شما کمک می کند .

به معنی دیگراین ویژگی به شما امکان می دهد تا برنامه هایی که کمتر استفاده می کنید را دریک پوشه مرتب و دور ازدید نگه دارید . مراحل فعال شدن ان به شرح زیر میباشد :

  1.  به بخش تنظیمات موبایل خود بروید . سپس کمی پایین بروید و Battery and device care  را انتخاب کنید .
  2.  دربخش گوشه بالا راست روی سه نقطه کلیک کنید .
  3.  بروی گزینه Storage booster  کلیک کنید
  4.  بازهم به پایین بروید و Zip rarely used apps  را انتخاب کنید .
  5.  گزینه بهینه سازی اتوماتیک را فعال کنید .

 

گاهی اوقات ممکن است ازتلفن همراه خود برای کارهای ساده استفاده کنید ولی چندین برنامه درپس زمینه باز باشد که همین امر می تواند سرعت موبایل را به شدت کاهش دهد . بهینه سازی خودکار این امکان را می دهد که با خاموش کردن برنامه هایی که از منابع زیادی استفاده می کنند یا باعث خالی شدن باتری میشوند عملکرد کلی گوشی شما را افزایش داده و بهتر کند برای فعال شدن این بخش مراحل زیر را انجام دهید :

  1.  به بخش تنظیمات موبایل خود بروید .
  2.  گزینه Battery & device care را انتخاب کنید .
  3.  دربخش گوشه سمت بالا سمت راست روی سه نقطه کلیک کنید و سپس Automation را انتخاب کنید .
  4.  دربخش اخر نیز Auto iptimize daily  را روشن کنید .

 

 

۴ . محدودیت زمانی استفاده از برنامه ها را تنظیم کنید

 

شاید جالب باشد بدانید که بسیاری از ما روزانه ممکن است چندین ساعت صرف اینستاگرام کنیم و این کار تنها وقت مارا هدر می دهد و توان تلفن همراه ما را مورد استفاده قرا می دهد .

شما با یک کار ساده می توانید ازتلفن همرا خود بخواهید که برای مثال تنها یکساعت اجازه استفاده از اینستاگرام را به شما بدهد و پس از پایان این زمان شمارا مطلع می کند که به اندازه مورد نظر از ان استفاده نموده اید . برای تنظیم محدودیت زمانی برای برنامه های مورد نظر مراحل زیر را طی کنید .

 

  1.  به بخش تنظیمات موبایل خود بروید سپس روی Digital wellbeing and parental controls کلیک کنید .
  2.  به پایین بروید و روی  App timers کلیک کنید
  3.  برنامه مورد نظر را که می خواهید محدودیت زمانی برای ان داشته باشید انتخاب کنید . درنهایت میزان زمان موردنظر را وارد کنید و روی Done  کلیک کنید .

 

 

۵ . برنامه های پر خطر را شناسایی وحذف کنید .

 

یکی از مزیت های اندروید نسبت به یکدیگر سیستم عامل های موبایل این است که محدودیت خاصی در دانلود یا نصب برنامه برای کاربر  قائل نمی شوند . این امر نه تنها خوب نیست بلکه باعث دزدی اطلاعات محرمانه شما میشود .

پس شما همیشه باید برنامه هایی را دانلود کنید که از امنیت انها اطلاعات کافی داشته باشید و همیشه برنامه های پرخطر را شناسایی و حذف کنید . برای شناسایی برنامه های پرخطر به برنامه گوگل پلی وارد شوید و روی پروفایل گوگل خود کلیک کنید و سپس play protect را انتخاب کنید .

بروی اسکن کلیک کنید تا شناسایی برنامه های پرخطر اغاز شود . درگوشه سمت راست بالا بروی ایکن چرخ دنده کلیک کنید .

حال دو گزینه scan apps with play protect و improve harmful app را انتخاب و فعال کنید . با این کاری که شما انجام دادید توانستیم کاربران گرامی را با بهترین روش های بهینه سازی برنامه های اندروید اشنا کنیم .بهینه سازی حافظه گوشی امروزه برای افرادی که قصد دارند فایل های زیادی را در گوشی خود ذخیره کنند از اهمیت بالایی برخوردار میباشد .

 

 

نتیجه گیری

 

دراین مقاله سعی کردیم تا شما دوستان و همراهان گرامی را با بهترین روش های بهینه سازی برنامه ها ی اندروید اشنا کنیم . چرا که درصورت عدم بهینه سازی حافظه گوشی های هوشمند عملکرد انها با مشکلاتی دچار خواهد شد . امیدوارم این مقاله برای شما کاربران عزیز مفید بوده باشد درصورت بوجودامدن هرمشکلی شما میتوانید با کارشناسان همراه رایانه از طریق تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ راهنمایی بگیرید .

 

 

 

حل مشکلات با کمک رایانه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *