اندروید, اینترنت و شبکه, سیگنال, موبایل, نرم افزار, همه مطالب

مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

حل مشکلات با کمک رایانه               

اگر با مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی مواجه شدید کافیه شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ از تلفن ثابت بدون کد(تماس از طریق موبایل امکان پذیر نیست ) تماس بگیرید تا کارشناسهای همراه رایانه خیلی سریع مشکل شمارو برطرف کنند .

درصورتی که یک خط ثابت ندارید مطلب تماس بامشاورین همراه رایانه رو مطالعه کنید .

شارژرها از ضروری ترین و مهمترین وسایلی هستند که باید حتما به همراه تلفن همراه برای خود خریداری کنید . کابل های شارژ قطعا با مدل گوشی شما متفاوت میباشد و هرکدام ویژگی و خصوصیات خود را دارند .

 

دلایل مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

دلایلی باعث میشود که شارژ تلفن همراه شما ثابت بماند . یکی از مشکلات رایج در گوشی های موبایل اینست که کاربران نمی توانند درصد درست از باقی مانده شارژ خود را ببینند کارشناسان همراه رایانه دراین مقاله به علتها و راه حل های ثابت ماندن شارژ در گوشی میپردازند با آنها همراه باشید :

حل مشکلات با کمک رایانه

 

دلایل مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

دلایل مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

  1.  خرابی پورت شارژ
  2.  خرابی آی سی شارژ گوشی
  3.  خرابی باتری موبایل
  4.  خرابی آداپتور شارژ
  5.  مشکل نرم افزاری گوشی
  6.  ورود آب به درگاه شارژ
  7.  آسیب جدی به باتری
  8.  تداخل عملکرد برنامه ها
  9.  استفاده از شارژر نامناسب
  10.  گرفتی درگاه شارژ گوشی
  11.  تغییر پریز برق
  12.  گرمای زیاد

 

 ۱۰ راه حل  مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

گوشی های هوشمند یکی از ضروری ترین بخش های مورد نیاز ما درطول شبانه روز هستند . به همین دلیل شارژ کردن و سلامت باتری از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، برای رفع مشکل ثابت ماندن شارژ گوشی خود ، چندین راهکار وجود دارد که میتوانید انجام دهید .

 

10 راه حل مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

۱۰ راه حل مشکل ثابت ماندن شارژ در گوشی

 

۱. پورت یا درگاه شارژ خودرا بررسی کنید

گاهی قسمت فلزی داخل درگاه و سوکت روی کابل شارژ به دلیل نقص ساختاری یا اتصالات زیاد باهم ارتباط خوبی برقرار نمی کنند و یا در جای خود به درستی قرار نمیگیرند . این مشکل براحتی حل میشود ، تلفن خودرا خاموش کرده و باتری را بیرون آورید .

پس از انجام این کار در سوکت شارژ اندرویدی (Micro USB) نیاز است که به آرامی و دقت زیاد زبانه کوچک داخل درگاه شارژ گوشی را به سمت بالا بکشید . دقت کنید زبانه آن خیلی ظریف بوده و ممکن است براثر فشار زیاد بشکند . با انجام این عمل دربیشتر مواقع مشکل برطرف شده و باتری به درستی شارژ می شود .

 

۲. قسمت داخلی سوکت شارژ را تمیز کنید

یکی دیگر از مشکلات ثابت ماندن شارژ در گوشی ماندن خاک ، ذرات یا گرد و غبار در درگاه شارژ میباشد . ممکن است این مشکل ناشی از وجود گرد و غبار و خاک در درون درگاه شارژ باشد . برای اینکار یک خلال دندان یا مسواک بردارید و قسمت شکاف درگاه را به آرامی تمیز کرده با این کار هرگونه مانع موجود در درگاه را از بین ببرید .

 

۳. کابل شارژ خود را بررسی کنید

یکی از دیگر از دلایلی که شارژ گوشی ثابت می ماند و شارژ نمی شود مشکل از از کابل شارژ است . در واقع خود آداپتور شارژ باکیفیت هستند و مشکلی ایجاد نمی کنند اما درمورد کابل های شارژ این موضوع صدق نمیکند . وجود فرسودگی و خراش درکابل شارژ و همچنین استفاده از کابل های ارزان قیمت دلیل همه این مشکلات میباشد .

 

 

۴. آداپتور شارژ خود را بررسی کنید

 

این اتفاق در شارژرهایی رخ می دهد که کابل و آداپتور ازهم جداهستند . بنابراین باید آداپتور را با کابل های مختلف یا گوشی دیگر امتحان کرد تا ببینید اشکال از شارژر و گوشی است یا خیر؟؟

 

۵ . تا جایی که میشود از گوشی درحال شارژ استفاده نکنید

اگر این عادت بد را دارید که هنگام شارژ گوشی از آن استفاده می کنید ممکن است با کند بودن یا متوقف شدن شارژ آن موجه شوید . همچنین تماشای فیلم ، بازی ، گوش دادن موسیقی و یا روشن بودن اینترنت میتواند شارژ باتری را کم کند .

درموارد شدیدتر هنگام استفاده از گوشی در حال شارژ ممکن است باتری اصلا شارژ نشود یا شارژ باقی مانده خود را ازدست بدهد . پس در زمان شارژ شدن گوشی به آن دست ندهید و اجازه دهید تا شارژ شود .

 

۶ . شارژ نشدن گوشی بدلیل مشکل نرم افزاری

مشکلات نرم افزاری میتواند باعث ثابت ماندن شارژ در هرگوشی باشد . این درحالی پیش می آید که رام جدیدی نصب کرده باشید یا گوشی خودرا بروز رسانی کرده باشید . خطاهای سیستمی هم از پرشدن دوباره باتری جلوگیری میکند که با ریست کردن گوشی می توانید این موضوع را حل کنید .

 

۷ . ثابت ماندن شارژ در گوشی بعلت تداخل عملکرد برنامه ها

برخی از برنامه های سنگین می توانند باعث مصرف بیش از اندازه باتری هم زمان با شارژ شدن آن شوند . در این شرایط علاوه بر بالا رفتن دمای گوشی که باعث صدمه به باتری می شود ، باشارژ نشدن و یا کم شدن شارژ باتری مواجه می شوید . برای برطرف کردن این مشکل برنامه هایی که قابل استفاده نیستند یا برنامه های پرمصرف وبیهوده را لغو کرده و ببندید .

 

۸ . شارژ نشدن گوشی بعلت استفاده از شارژر نامناسب

بسیاری از تولید کنندگان گوشی های اندروید شارژر را در جعبه محصولات خود قرار نمی دهند به همین دلیل کاربران برای پیدا کردن شارژر مناسب به مشکل خورده و شارژر نامتناسبی را برای گوشی خود تهیه میکنند .

بنابراین استفاده از شارژر نامناسب فقط زمان شارژ دوباره باتری را افزایش میدهد و یا باعث شارژ نشدن گوشی می شود .استفاده از شارژر نامناسب باعث میشود عمر مفید باتری کم شده و به آن آسیب میزند . برای رفع این مشکل از شارژر مناسب استفاده کنید .

 

۹. شارژ نشدن گوشی بدلیل پریز برق نامناسب

استفاده از پریز برق نامناسب وخراب میتواند یکی از دلایل ثابت ماندن یا شارژ نشدن شارژ گوشی باشد . برای رفع این مسئله باید از پریز برق مناسب و سالم استفاده کنید . همچنین باید ازسالم بودن اتصالات داخل پریز مطمئن شوید . اگر برق پریز قطع میشود به تعمیر آن اقدام کرده و مشکل را حل کنید تا با برطرف شدن موضوع بتوانید گوشی خود را شارژ کنید .

 

۱۰. به قدیمی بودن باتری وتعویض آن توجه داشته باشید

قدیمی بودن باتری یا آسیب دیدن آن ممکن است از پرشدن آن جلوگیری کند . دربسیاری از مواقع صدمه به باتری یا قدیمی بودن آن به مرور زمان اتفاق میفتد که باعث شارژ نشدن باتری یا داغ شدن ان را دیده اید . یکی دیگر از عواملی که گوشی شارژ نمیشود باد کردن باتری میباشد که دراین موارد باید بدون دست زدن گوشی خودرا به یک متخصص نشان دهید.

 

نتیجه گیری

دراین مقاله متوجه شدیم عیب یابی مشکلات شارژ تلفن شما بررسی برق و آداپتورها ، اطمینان از باتری سالم ، سالم بودن پریز برق مشکلات نرم افزاری ، شارژر مناسب و غیره … میباشد و راه حل های ان ها را کاملا بصورت ساده توضیح دادیم که با انجام دادن آنها مشکل ثابت ماندن شارژ گوشی خود را میتوانید حل کنید . درصورت مواجه شدن با هر مشکل دیگری می توانید با کارشناسان همراه رایانه ازطریق تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ ارتباط برقرار کنید تا دیگر جای هیچ نگرانی نباشد امیدوارم این مقاله از همراه رایانه برای شما کاربران عزیز مفید بوده باشد . سپاس از نگاه پر مهر شما عزیزان

حل مشکلات با کمک رایانه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *