اگر با مشکل ویروسی شدن اندروید مواجه شده اید ، می توانید برای رفع این مشکل با شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ بدون کد و پیش شماره و با تلفن ثابت ( تماس از طریق تلفن همراه امکان پذیر نمیباشد ) تماس بر قرار نمایید تا به کمک تیم کارشناسان همراه رایانه مشکل خود را حل کنید . مشاورین همراه رایانه در هفت روز هفته و به صورت ۲۴ ساعت شبانه روز آماده پاسخگویی به سوالات نرمافزاری و سخت افزاری شما میباشد .
اگر به تلفن ثابت دسترسی نداشتید ، از سامانه شارژی همراه رایانه استفاده کنید . برای انجام این کار میتوانید مطلب تماس با مشاورین همراه رایانه را مطالعه کنید . در این مطلب تمام راهکارهای ارتباط با کارشناسان همراه رایانه برای شما بیان شده است .
ویروسی شدن تلفن همراه میتواند زندگی ما را فلج کند ، چرا که این دستگاه ها نقش پررنگی در زندگی ما پیدا کرده اند و با ویروسی شدن آن ها دچار مشکلات زیادی میشویم . اگرچه برخی از این ویروس ها کاملا به صورت مستقیم تلفن هوشمند شما را هدف میگیرند ، بعضی دیگر هم برای سرقت پول یا اطلاعات شما بازی زیرکانه تری انجام میدهند . در این مقاله قرار است دلایل ، نشانه ها و راهکار های رفع این مشکل را بررسی کنیم . تا انتها با ما همراه باشید .
۵ دلیل ویروسی شدن اندروید
ویروسی شدن اندروید می تواند به دلیل عوامل گوناگون باشد . در ادامه همراه رایانه به برسی ۵ مورد از مهمترین این عوامل می پردازد .
۱ . استفاده از درگاه های ناایمن
یکی از مهمترین دلایل ویروسی شدن اندروید ، استفاده از درگاه های اینترنتی نامطمئن و نامعتبر می باشد . لازم به ذکر است که بسیاری از کاربران فضای وب ، از مرورگرهای مختلفی جهت گشت و گذار و جستجو در این فضا استفاده می کنند .
در این میان ، برخی از هکرها و مجرمان سایبری با تولید یک مرورگر جعلی و نامعتبر ، کاربران را به درگاه های مورد نظر خود هدایت و اطلاعات مهم آنها را به راحتی سرقت می کنند . استفاده از آخرین نسخه مرورگرهای معتبر و شناخته شده بهترین راهکار برای جلوگیری از این مسائل می باشد .
۲ . تبلیغات ناخواسته
نمایش و ظاهر شدن ناگهانی تبلیغات ناخواسته بر روی نمایشگر دستگاه ، میتواند به دلیل ویروسی شدن موبایل باشد . بسیاری از مجرمان اینترنتی با نمایش تبلیغات مشخص ، کاربر را به کلیک کردن بر روی این تبلیغات ترغیب می نمایند . با کلیک کردن ، گوشی کاربر هک شده و اطلاعاتش به سرقت می رود . همچنین ، ارسال خودکار پیام و تبلیغات شبکه های اجتماعی مختلف ، از نشانه های ویروسی شدن اندروید است .
۳ . دانلود و نصب اپلیکیشن های ناشناس
یکی از عوامل اصلی ویروسی شدن گوشی اندروید ، نصب برنامه های ناشناس از منابع غیر قابل اعتماد است . بعضی از برنامه های جعلی یا غیر قانونی ممکن است دارای ویروس بوده و به گوشی شما آسیب برسانند . پس بهتر است برای جلوگیری از بروز این مشکل برنامه های خود را از فروشگاه های معتبر یا از طریق گوگل پلی ( Google play store ) دانلود و نصب کنید .
۴ . باز کردن پیوست های ناشناس
پیوستهای ناشناس ممکن است حاوی برنامههای مخرب یا ویروسهای کامپیوتری باشند که هنگام باز کردن آن ها ، به صورت خودکار در گوشی شما نصب شده و اطلاعات شما را دزدیده یا آسیب بزند .
۵ . عدم بهروزرسانی سیستم عامل گوشی
عدم بهروزرسانی سیستم عامل گوشی میتواند منجر به ویروسی شدن آن شود زیرا بروزرسانی ها شامل رفع اشکالات امنیتی و آسیبپذیری هایی هستند که می توانند توسط هکر ها و ویروس ها مورد سوء استفاده قرار گیرند . وقتی گوشی به روز نیست ، این نقاط ضعف حفظ می شوند و به راحتی هدف حملات سایبری قرار میگیرند . به همین دلیل ، خودداری از بروزرسانی می تواند امنیت دستگاه را به شدت به خطر بی اندازد .
۹ نشانه ویروسی شدن اندروید
نشانه های گوناگونی از ویروسی شدن اندروید خبر می دهند که در ادامه تیم کارشناسان همراه رایانه ۹ مورد از رایج ترین آنها را مورد بررسی قرار می دهند با ما همراه باشید .
۱ . کاهش عملکرد دستگاه
یکی از اولین نشانههای ویروسی شدن ، کاهش سرعت گوشی است . اگر احساس می کنید که برنامه ها دیر باز می شوند یا گوشی به طور کلی کند شده ، ممکن است به دلیل ویروس ها باشد .
۲ . انتقال خودکار پیامها
اگر مشاهده کردید که پیامک هایی بدون اختیار شما به دیگران ارسال می شود ، ممکن است گوشی شما آلوده شده باشد . این نوع رفتار معمولا به دلیل وجود ویروس هایی است که کنترل دستگاه را در دست دارند . این مسئله علاوه بر ایجاد نگرانی ، می تواند اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد .
۳ . نصب خودکار برنامهها
اگر بهطور ناگهانی برنامه ای روی گوشی شما نصب شده که خودتان آن را دانلود نکرده اید ، این یک علامت هشدار دهنده است . ویروس ها معمولا تلاش می کنند تا برنامه های مخرب را بهطور خودکار نصب کنند تا به داده ها و اطلاعات شما دسترسی پیدا کنند . این برنامه ها می توانند بسیار خطرناک باشند .
۴ . مصرف بالای باتری
تمام شدن سریع و غیر عادی باتری می تواند نشانه ای از وجود ویروس باشد . ویروس ها ممکن است به پردازشهای پس زمینه بپردازند و باتری را سریعا مصرف کنند .
۵ . تبلیغات مزاحم
یکی از دلایل اصلی مواجه شدن با تبلیغات غیرقابل کنترل و مزاحم ویروسی شدن گوشی است . این تبلیغات می توانند به گونهای طراحی شوند که کاربران را به وب سایت های ناخواسته هدایت کنند یا حتی ویروس جدیدی را دانلود کنند .
۶ . مشکلات در اتصال به اینترنت
مشکلات مکرر در اتصال به اینترنت ، ممکن است به علت ویروس ها باشد . برخی از ویروس ها می توانند تنظیمات شبکه شما را تغییر دهند یا حتی بطور خاص ارتباطات شما را تجزیه و تحلیل کنند . این موضوع امنیت شما را به خطر میاندازد .
۷ . افزایش استفاده از داده
در صورتی که شما هیچ برنامه ای را باز نکرده اید اما متوجه افزایش مصرف داده شدید ، احتمالا گوشی شما دارای ویروس است . برخی از ویروس ها بهطور مخفیانه اطلاعات را ارسال کرده و در این فرآیند از داده آپلود یا دانلود می کنند .
۸ . کاهش فضای ذخیرهسازی
اگر فضا در گوشی شما بهطور غیر منتظره ای پر شد ، ممکن است این به دلیل وجود فایلهای اضافی ناشی از ویروسها باشد . بدافزارها می توانند فایلهای زایدی را تولید و ذخیره کنند و این در نهایت بر عملکرد دستگاه تاثیر می گذارد .
۹ . ناتوانی در حذف برنامه ها
اگر با مشکلی در حذف برنامه ها مواجه شدید و نتوانستید آنها را پاک کنید ، این هم یک نشانه خطرناک است . بدافزار ها معمولا خود را بهگونه ای طراحی می کنند که از حذف شدن جلوگیری کنند و این می تواند نشانه ای از آلودگی گوشی شما باشد .
۶ راهکار رفع مشکل ویروسی شدن اندروید
اگر از ویروسی شدن گوشی اندروید خود اطمینان یافتید ، پیشنهاد میشود برای رفع آن از راهکار های زیر استفاده کنید :
۱ . نصب نرم افزار آنتی ویروس
اولین قدم برای مقابله با ویروسها ، نصب یک نرم افزار آنتی ویروس معتبر است . این برنامهها می توانند سیستم شما را اسکن و تهدیدات را شناسایی کنند . البته باید اطمینان حاصل کنید که نرم افزار بروز باشد تا از جدیدترین تهدیدات حفاظت کند .
۲ . بروزرسانی سیستمعامل
اطمینان از به روز بودن سیستم عامل اندروید شما بسیار مهم است . بروزرسانی های دوره ای شامل وصله های امنیتی هستند که نقاط ضعف سیستم را برطرف می کنند . به همین دلیل ، چک کردن نسخه جدید و نصب آن به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم است .
۳ . حذف برنامههای مشکوک
بسیاری از ویروس ها از طریق برنامه های دانلود شده به گوشی نفوذ می کنند . اگر برنامه ای را نصب کرده اید که عملکرد غیرعادی دارد یا از منبع غیر معتبر است ، آن را حذف کنید . برای پاک کردن برنامه ، به تنظیمات گوشی رفته و در بخش برنامهها ، نرمافزار مورد نظر را انتخاب کرده و گزینه حذف را بزنید .
۴ . نصب برنامهها از منابع معتبر
برای جلوگیری از آلوده شدن گوشی به ویروس ، همیشه برنامه ها را از فروشگاه های معتبر مثل Google Play Store دانلود کنید . این فروشگاه ها برنامه ها را بررسی می کنند و به کاهش خطر ویروس کمک می کنند .
۵ . استفاده از VPN
استفاده از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) میتواند به افزایش امنیت اینترنت شما کمک کند . VPN ترافیک اینترنت شما را رمزگذاری می کند و از دسترسی هکرها به اطلاعات شما جلوگیری می کند .
۶ . بازنشانی به تنظیمات کارخانه
در برخی مواقع ، اگر مشکل ویروسی شدید باشد و راه های دیگر کارساز نباشند ، بهترین کار بازنشانی به تنظیمات کارخانه است . این گزینه تمام داده ها و برنامه های نصب شده را حذف می کند و گوشی را به حالت اولیه خود باز می گرداند ، بنابراین لازم است پیش از انجام این کار ، حتما از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کنید .
سخن پایانی
همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به موضوع مشکل ویروسی شدن اندروید پرداختیم و دلایل ، نشانه ها و راهکار های آن را مورد بررسی قرار دادیم . برای رفع این مشکل می توانید از راهکار های ذکر شده استفاده کنید و در صورتی که مشکل شما بر طرف نشد می توانید با کارشناسان همراه رایانه به شماره ۹۰۹۹۰۷۰۳۴۵ تماس حاصل فرمایید .
همراه رایانه سایتی برای رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری شما است برای حل مشکلات دیگر ، کافی است در سایت همراه رایانه مشکل خود را جستجو کنید .